MagicMotion – PSYCH-K

  
PSYCH-K  gaat uit van de psychologie van de overtuigingen, Iedereen heeft overtuigingen. Kleine overtuigingen, grote overtuigingen, allen hebben invloed op hoe jij in het leven staat. Soms zijn overtuigingen stimulerend maar soms ook belemmerend. MagicMotion - PSYCH-KOvertuigingen zijn bepalend voor wie jij bent en waarom je op bepaalde wijze reageert. Overtuigingen worden opgeslagen in je onderbewuste, waardoor zij te zien zijn als het besturingsprogramma dat altijd op de achtergrond aan het draaien is. De mate van invloed van je onderbewuste is groter dan je denkt, je bewuste sturing betreft maar 5%! De grootste  invloed op onze emoties en gedrag wordt dus bepaald door ons onderbewuste. Om echt iets blijvend en effectief aan jezelf te  veranderen, moet je bij de kern zijn en dat is het onderbewustzijn.

PSYCH-K is een krachtige methode waarmee kleine en grote overtuigingen die blijken uit gewoontes, beperkingen en blokkades die voor jou belemmerend werken of ongewenst zijn om kunt zetten in datgene wat jou optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Met PSYCH-K wordt direct toegang gemaakt  tot je onderbewuste geest. Je onderbewuste geest zou je kunnen vergelijken met een tape. Alles wat je leert en ervaart gedurende je leven wordt er opgeslagen. Op stimuli vanuit de omgeving reageert het onderbewuste automatisch zoals het gereageerd heeft in eerdere ervaringen, ‘als een druk op de knop’.
Als je jezelf bewust wordt van deze onderbewuste programmering en besluit dat je hierin iets wilt veranderen, ben je eigenlijk aan het verkeerde adres. Je bewuste geest maakt slechts voor 5% de dienst uit. Dit is ook waarom affirmaties of goede voornemens maar mondjesmaat resultaat geven. Je onderbewuste is als informatieverwerker 1.000.000 maal krachtiger dan je bewuste geest.
Het is geen probleem om je onderbewuste programmering te veranderen, maar je kunt deze niet veranderen door ertegen te praten. Je moet de directe toegang vinden tot je onderbewuste en daar de ‘tape’ opnieuw opnemen..

Stress, blokkades en belemmeringen zullen verdwijnen en de basis van jouw zijn zal zich steeds verder openen. Waardoor al je dromen en verlangens voelbaar, toegankelijk én bereikbaar worden.

Omdat de verandering zich in het onderbewuste plaats vindt, sla je dit op als je nieuwe waarheid. Een gewenste verandering realiseren wordt met PSYCH-K gaat erg vriendelijk en makkelijk..