MagicMotion – Quantum Balance

  
Bij Quantum Motion gaat het om bewustwordings-, en helingstechnieken. Na jaren ervaring, ben ik diverse technieken gaan gebruiken en combineren. Dit is uiteindelijk gevormd tot Quantum Balance als onderdeel van MagicMotion.

Met Quantum Balance wordt altijd gewerkt vanuit het “NU”. MagicMotion Quantum BalanceIn combinatie met energie technieken wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Daar we het herstellend vermogen van het lichaam aanspreken, zal het lichaam tijdens de behandeling terug gaan naar haar primaire rustpositie. Als gevolg hiervan ervaar je een intense kalmte, die zich uit in meer ruimte in de geest. Hierdoor zul je jezelf weer op je gemak en in balans voelen.
Een tot rust gebracht zenuwstelsel kan weer contact krijgen met de eigen wijsheid van het lichaam om alles wat niet optimaal functioneert weer te herstellen. In een staat van zuiver bewustzijn heb je zelf het vermogen om te genezen.

Vanuit de Quantum Fysica is duidelijk geworden dat wanneer we ons ergens op focussen, dit vorm zal gaan krijgen en zich zal gaan manifesteren. Daarom werk ik tijdens de Quantum Balance altijd met intenties. Omdat er gewerkt wordt vanuit het NU, zullen er geen verstorende gedachten zijn en zal de intentie de volledige focus hebben. Dit heeft direct invloed op het lichaam..

.