MagicMotion – Voor wie

  
MagicMotion is voor iedereen die een ongemak ervaart of meer grip wilt krijgen op het leven. Of het nu in je werk, lichamelijk, relatie of in je persoonlijk functioneren is. Het ervaren van een ongemak ongeacht vanuit welk thema kan aanleiding zijn om MagicMotion toe te passen. De eerste bewustwording van het ongemak is al een stap in de juiste richting. Dit is jouw ontdekkingsreis naar een “ik” dat op zijn gemak is.come_home

Als je na al je eigen analyses en theorieën niet verder komt, als je gericht wilt voelen en behoefte hebt aan thuis komen ben je hier aan het juiste adres.

Ik kan je helpen je eigen ” ik” te hervinden, te ervaren dat je basis het thuis is en van daaruit je dagelijkse  beslommeringen weer aan te kunnen.


Zoals een van mijn cliënten gezegd heeft:

Het verandert de problematiek om mij heen niet, maar de rust die ik heb terug gevonden maakt dat ik het weer aan kan.

Ervaar de helende werking van het oplossen van blokkades is het onderbewuste.

Uiteraard kun je daarna met bewustzijnstraining nog verder gaan. Daarbij kom je nog dichterbij jezelf te staan. Je kunt dan gaan zien dat dagelijkse beslommeringen geen beslommeringen meer zijn en zult je gaan zien waar jouw kracht ligt en wat je allemaal kunt bereiken.