MagicMotion – Over Marcel

Mijn naam is Marcel en ik ben geboren in de zomer van 1969 te Etten-Leur, waar ik na een korte onderbreking in Bilthoven, nog steeds met mijn gezin woon.

Al heel vroeg was mij duidelijk dat mijn interesse lag in het helpen van mensen als in de techniek. Sinds 1990 heb ik me verdiept in verschillende massagetechnieken, met een start met klassieke massage heb ik nog diverse andere massage opleidingen gedaan, zoals Japanse gezichtsmassage, Indiase Nek en Hoofdmassage en uiteraard de TouchPro Stoelmassage. Andere interesses zijn Quantum Fysica, Ving-Tsun Kung-fu, mediteren en op de eerste plaats mijn gezin.

Marcel_Lemans_Jeff_Foster

Marcel (links) met Jeff Foster

Na de massage opleidingen raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de “niet-westerse” manier van denken en handelen en het leven in het NU.

Er volgde een lange, inspirerende en waardevolle tocht en verdieping in o.a.:

+ Leven in het NU (Eckhart Tolle, een cursus in Wonderen en Jeff Foster);

+ Mediteren;

+ Bewustzijnstrainingen;

+ Touch Pro (licentiehouder);

+ Yuen Methode (Certified Master);

+ Psych-K (Advanced Facilitator);

+ Quantum Healing en

+ Touch of Matrix;

Deze reis heeft gemaakt dat ik alles kan samenbrengen in MagicMotion. Gericht op het weer “thuiskomen”, ontdoen van je ongemakken en gebruik maken van je eigen potentieel.

Op mijn website bied ik een meerdere technieken aan, waar je apart voor kunt kiezen, maar ik kan uiteraard ook alles combineren. In mijn praktijk ben ik er tijdens mijn sessies voor jou en zal ik al mijn kunnen voor je inzetten. Dit om jouw te ondersteunen in het maken van je eigen reis om weer “thuis te komen”.

TouchPro Stoelmassage Diploma

TouchPro Stoelmassage Diploma

Marcel met dr. Kam Yuen tijdens een bijeenkomst op Gran Canaria

Yuen Methode Certificaat

Yuen Method Certified Master