MagicMotion – Yuen Methode

  
De Yuen Methode is ontwikkeld door dr. Kam Yuen, een 35e generatie Shaolin master,  Chinees arts en chiropractor.
De Yuen Methode is een energetische techniek waarbij eeuwenoude Chinese Shaolin tempelgenezing gecombineerd wordt met westerse kennis. Het is een mix van anatomie, fysiologie, energetische techniek, Quantum physica, Qi en Shen Gong training.MagicMotion Yuen Methode In het westen wordt pijn vaak behandeld met medicatie of hulpmiddelen. In het oosten wordt pijn gezien als een symptoom van een dieper gelegen probleem: er is iets mis met de energiestroom in het lichaam hetgeen zich uit in een lichamelijk of emotioneel probleem.

Met de Yuen Methode is het mogelijk om de dieper gelegen oorzaken op te sporen. Door de ‘wortel’ van het probleem te vinden/zoeken en weg te halen is het mogelijk om zowel de fysieke als de emotionele problemen op te heffen met een simpele energetische correctie. Je haalt eigenlijk de energetische oorzaak van het probleem weg.

Zoals we allemaal inmiddels wel weten, functioneren wij op twee niveau’s: bewust en onbewust.
De Yuen Methode maakt het mogelijk om op alle niveau’s de blokkades weg te halen: fysiek, psychisch, psychologisch, mentaal, emotioneel en spiritueel. Maar ook verleden, heden en toekomst.
De Yuen Methode lijkt overigens niet op Reiki of dergelijke vormen van energetisch werken: er is geen lichamelijk contact met de klant

Iedere energetische gemaakte correctie heeft een blijvend effect. Veel problemen zijn volledig opgelost tijdens een sessie. Aan de andere kant, een aantal problemen kan betrekking hebben op verschillende belangrijke factoren met meerdere lagen van oorzakelijkheid. Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor volledige genezing hangt af van het type, de hoeveelheid en de complexiteit (d.w.z. verleden, levens problemen, angsten, herinneringen, trauma’s, andere dimensies, enz.) van de problemen die moeten worden gecorrigeerd. Als in het energieveld elke opeenvolgende oorzakelijke factor is opgepakt en gecorrigeerd, is dat aspect permanent gecorrigeerd. Pijn en dysfunctie zullen geleidelijk afnemen als elke energetische zwakte is benaderd en omgekeerd. Wanneer de definitieve correctie is uitgevoerd, zullen de laatste overblijfselen van de pijn / onbalans verdwijnen..